Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

De ce sa alegi Hostgator Romania?

Motive bune pentru care poti sa alegi hostgator.ro

De ce sa alegi hostgator.ro
 De ce sa alegi hostgator.ro

De ce sa alegi hostgator.ro
Aflati despre noi si serviciile noastre intreband clientii nostri, vizitati
Portofoliul hostgator.ro .
Aflati date reale despre noi accesand site-uri oficial recunoscute si de stat (guvernamentale) cum ar fi:

Este absolut gresit sa va lasati influentati negativ de „ceea ce auziti” sau de practicile concurentei neloiale ce se foloseste de anumite forumuri sau bloguri neoficiale si fara nicio valoare. Este bine sa stiti ca Forumurile si blogurile NU sunt site-uri oficiale si care NU au competete de a evalua un website comercial sau de a inregistra reclamatii de la consumatorii publici.

Pe forumuri si bloguri  competitia practica adesea
Concurenta Neloilala
si prin postari face de multe ori afirmatii neverificate si neadevarate sfidand legea concurentei neloiale si legile Internetului.  Este cunoscut deja faptul ca forumurile si blogurile au devenit “uneltele” acelor firme ce isi apara propriile interese, care dau replici si isi ataca concurenta prin acesta practica neloiala, unele dintre aceste firme avand chiar propriul blog – care aparent nu are nicio legatura cu firma ce face postari negative la adresa concurantei.

Informati-va corect si luati decizii singuri, nu lasati pe altii sa o faca pentru dumneavoastra.

De ce sa alegi hostgator.ro
Suntem certificati IBCIM
De ce sa alegi hostgator.ro
Click aici pentru detalii:

De ce sa alegi hostgator.ro hostgator.ro si compania detinatoare S.C. Professional Solutions International S.R.L. sunt Certificate de Organizatia I.B.C.I.M. din S.U.A. „International Bureau of Certified Internet Merchants” (in traducere:  Biroul International de Certificare a Comerciantilor pe Internet), a carui sigla apare pe site-ul nostru ca semn al recunoasterii si pentru increderea deplina a clientilor si vizitatorilor nostri, privind tranzactiile online si serviciile prestate de hostgator.ro in domeniul IT:

IBCIM.ORG Merchant Certified Seal of Approval and Trust Seal

De ce sa alegi hostgator.ro Societatea comerciala prin care hostgator.ro isi deruleaza activitatea este inregistrata in Romania – Bucuresti iar acestea sunt datele oficiale:

S.C. Professional Solutions International S.R.L.

C.U.I. : RO27831915
N.I.R.C.: J40/12512/20.12.2010
Cont Bancar: RO57INGB0000999902247957
ING BANK BUCURESTI

Sediul nostru:

Blvd. Constantin Brancoveanu Nr. 99,
Sect. 4 Bucuresti, Cod postal: 041442

Suport tehnic: 077 031 6909 | 076 282 0664   (L-V: 09:17)
Comercial: 073 427 2277   (L-V:  09:17)

Email:
[email protected]
[email protected]
[email protected] ( 24/24-7 zile/saptamana)

De ce sa alegi hostgator.ro hostgator.ro efectueaza tranzactiile bancare prin ING si cele online prin MobilPay.ro / Netopia SRL, compania prin care, acelasi tip de tranzactii le efectueaza si operatorii telefonici Orange, Vodafone, Cosmote si altii:

 

 

 

 

De ce sa alegi hostgator.ro hostgator.ro este partener cu Softaculos Ltd – o companie de renume mondial:

Softaculous

 

 

De ce sa alegi hostgator.ro Alte motive pentru care ar trebui sa alegi alegi hostgator.ro

Am intrat pe piata romaneasca de Servicii web in Noiembrie 2012, acesta piata fiind deja saturata de tot soiul de firme mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi si chiar de individuali ce ofera servicii similare pretinzand a fi „companii IT” legale. Din acest motiv a trebuit sa intram pe piata romaneasca (si internationala) cu cele mai mici preturi posibile  – chiar daca serviciile noastre de gazduire web sunt unele de top.

In tot acest timp si pana astazi -16 Iulie 2013- Nu am avut niciun client nemultumit, NU a renuntat niciun client la serviciile noastre si Nu exista pe forumuri / bloguri nicio postare negativa a vreunui client care a beneficiat sau beneficiaza inca de serviciile noastre.

Multumim pe acesta cale celor peste 1.100 de clienti care s-au inregistrat direct din Noiembrie 2012 si au cumparat serviciile noastre pentru ca au crezut in noi, dandu-ne sansa sa demonstram faptul ca se pot oferi produse si servicii web de foarte inalta calitate si la preturi foarte mici.

Multumim si clientilor preluati de la alte firme de gazduire care au ramas cu noi si bucura de calitatea gazduirii website-urilor de firma sau personale, dar si de servicii de suport prietenoase si eficiente.

Va multumim!

 

PORTOFOLIU hostgator.ro PORTOFOLIUL Clientilor hostgator.ro  – este pagina unde sunt listate o parte din website-urile pe care noi le gazduim. De ce spunem „o parte” din site-urile gazduitre? Pentru ca site-urile „nou venite” urmeaza sa fie listate iar listarea se face periodic.

Dorim cu acesta ocazie sa asiguram clientii nostrii care nu-si vad site-urile listate ca si site-urile lor vor aparea curand in lista.

 

hostgator.ro a dovedit deja ca „Ce este ieftin e si FOARTE BUN” in ceea ce ne priveste

In domeniul nostru de activitate, acesta este foarte posibil si foarte adevarat, fiind vorba de infrastructura pe care am creeat-o si pe care o punem la dispozitia clientilor. Spre deosebire de altii, noi ne permitem sa lucram numai pe super-servere dedicate cu trafic nelimitat si sa NU aglomeram serverele de „Shared” (Gazduire Partajata) – chiar si aici oferind trafic nelimitat.

Exista si produse care intr-adevar NU pot fi bune daca sunt ieftine, dar ATENITE ! Acestea se regasesc in sectoare diferite ale economiei – altele decat sectoarele IT / Telecomunicatii si vom exemplica in continuare:

Cu totii stim ca alegand sa cumparam un automobil ieftin sau foarte ieftin, acel automobil nu va fi performant, nu va avea putere si nici viteza, polueaza, nu prezinta siguranta (stabilitate, airbag-uri) si nici comfort: Spatiu, Radio/CD player, Clima (poate nici macar Aer conditionat). Toate aceste deficiente NU pot fi acoperite cu un pret mic – ceea nu este valabil si in sectorul IT / Telecomunicatii / Gazduire web.

Mai putem exemplifica produsele de vestimentatie (pantofi, imbracaminte, ceasuri, etc), unde nici aici nu se poate sa ai calitate la preturi foarte mici. Un ceas Rolex nu-l poti cumpara cu 10 euro decat daca este fabricat in China.

Si ca un ultim exemplu venim cu 2 intrebari:

– Poti sa cumperi o butelie de vin bun cu 8 lei? Desigur ca nu, un vin OK poate fi cumparat cu minimum 25 lei iar unul bun de la 50 lei in sus.

– Poti sa cumperi un „T-Bone Steak” (friptura muschi de vita) cu 8 lei? Desigur ca nu, poti doar sa cumperi un parizer „Carrefour”… ca sa nu mai vorbim de termenul de expirare pentru produsele alimentare, ceea ce Nu se aplica in domeniul „Gazduire Web/IT”. In acest domeniu Nu exista termen de garantie si tot in acest domeniu nu avem nevoie sa cumparam in fiecare luna „ingrediente” de calitate pentru a oferi Gazduire de calitate. Calitatea serviciilor noastre este impusa de la bun inceput, exista acolo ca infrastructura si nu expira niciodata, din contra devine mai calitativa prin upgrade-uri periodice de tip hardware si software.

In concluzie: Nu va lasati influentati de cei ce afirma ca „Ce este ieftin nu este bun” – aceasta expresie NU se aplica in domeniul „Gazduire web”/IT, ei vor doar ca dumneavostra sa platiti mai mult pentru servicii similare si uneori mai proaste.

CEA MAI BUNA OFERTA de GAZDUIRE WEB din ROMANIA de la hostgator.ro

Orice pachet Web Hosting / Gazduire Web

Oferit de hostgator.ro – Oferta „MultiCont” da posibilitatea de a gazdui mai mult de un singur website intr-un cont de gazduire* (cu cPanel separat pentru fiecare site) dupa cum urmeaza:

Pachetul „Start”:………….. 2 site-uri web.
Pachetul „Basic”:………… 4 site-uri web.
Pachetul „Advanced”:……. 6 site-uri web.

Pachetul „Silver”:……….. 10 site-uri web.
Pachetul „Gold”:………… 14 site-uri web.
Pachetul „Platinum”:…… 16 site-uri web.
________________________________

De ce sa alegi hostgator.ro Cateva detalii despre Noi

Este bine cunoscut faptul ca un serviciu complet de Gazduire web si inregistrare Domenii Web nu inseamna mai nimic fara a avea in spate o infrastructura (un data center) bine structurata cu echimpament tehnic ultramodern, siguranta, fiabilitate, securitate maxima, sisteme back up si o echipa de support tehnic profesionala.

Calitatea serverelor, a serviciilor si produselor noastre spune totul despre noi iar numele HostGator nu mai are nevoie de explicatii suplimentare – in special pentru cunoscatorii in domeniu. Nu avem Data-Center propriu in Romania, utilizam Servere Dedicate puse la dipozitie de HostGator S.U.A. pentru si NU suntem Reselleri ai HostGator S.U.A. deoarece nu am achizitionat „Pachete Reseller” de pe site-ul oficial hostgator.com, pentru ca aceste pachete sunt limitate ca banda de trafic si spatiu pe disc. Precizam inca odata ca NU suntem ca si Resellerii HostGator.com ce au cumparat de exemplu un pachet de 20, 50 sau 100 dolari si re-vindem apoi gazduire web.

Detinem servere dedicate colocate atat in Data-Center-ul din S.U.A. pentru clientii ce doresc gazduire in afara Romaniei si U.E., deasemenea detinem servere colocate si in Europa – mai precis Germania – pentru clientii ce doresc ca serverele sa fie mai aproape – vorbind aici de „geo-locatie”. Cine poate conesta calitatea Data-Center-elor unor firme gigant din SUA sau Germania ? Noi gazduim site-urile web pe infrastructura acestora, noi oferim servere dedicate colocate in aceste Data-Centere. Beneficiem contractual 24/24/7 de suport tehnic cu liie telefonica telefonic dedicata direct cu tehnicienii din Data-Centere, Live Chat si email,  cat si de monitorizare permanenta a serverelor noastre. Beneficiem de serviciul tehnic „Hands-on” (interventie fizica a inginerilor IT asupra serverelor la cererea noastra).                                                                                                                                                                                                                                   Vizitati aici < Data-Center-ele unde noi avem servere colocate >

Un alt vector al calitatii serviciilor HostGator Romania il reprezinta Serviciul orientat catre Client “Customer Service” – o prioritate a echipei tehnice de support dar si al managementului, avand ca scop satisfactia maxima a Clientilor nostri indiferent daca este vorba de o persoana fizica sau o companie.
Serverele noastre de provenineta SUA cu tehnologie de varf asigura o viteza mare de descarcare a paginilor web si securitate absoluta.
Ceea ce dorim sa mentionam este ca fiecare pachet de gazduire web oferit (chiar si cel mai ieftin de 0,5 euro/luna) vine cu cPanel inclus Gratuit si fara nicio limita pentru banda de trafic, conturi de email, conturi FTP, Baze de Date SQL, Domenii parcate, etc. Tot cu fiecare pachet de gazduire web vin preinstalate peste 20 de aplicatii, antivirus gratuit si posibilitatea de gazduire a oricarui tip de web site indiferent pe ce platforma a fost creat – ceea Resellerii HostGator.com nu pot oferi.

Diferenta dintre costul unui domeniu web cu extensia [ .ro ] cumparat direct de la stat (ROTLD) si acelasi domeniu web cumparat prin hostgator.ro este de 60 lei (cu mici variatii in functie de cursul valutar).

Din luna Noiembrie 2012 de cand am lansat site-ul in Romania putem sa anuntam cu mandrie ca astazi 12 Aprilieie 2013 – data reactualizarii acestei pagini – gazduim 2.858 site-uri web – companii si persoane fizice, cifre ce reprezinta mii de clienti multumiti cu serviciul nostru de web hosting intr-o perioada relativ scurta.

Suport tehnic 100% dedicat – 24/7
Echipa de Suport Tehnic HostGator Romania este disponibilă practic permanent. Avem un angajament fata de toti Clientii să asigurăm 99.9% uptime ceea ce înseamnă că site-ul/ site-urile Dumneavostra vor fi pe cat posibil intodeauna online, vizibile pe Internet pentru utilizatorii din intreaga lume.

hostgator.ro Garanteaza un Uptime de 99,9% / luna, ceea ce inseamna ca acea diferenta 1% din cele 720 h dintr-o luna de zile  echivaleaza cu downtime de 7.2 h / luna, perioada in care tehnicieni pot programa activitati de intretinere sau upgrade in cadrul infrastucturii. Aceasta nu inseamna ca astfel de activitati vor avea loc in fiecare luna, din contra activitati de intretinere/upgrade  au loc mult mai rar, odata la 6 luni sau chiar la un an, ceea ce indica faptul ca in celelalte luni uptime-ul este de fapt 100%. Si mai mult decat atat, tehnicienii vor incerca sa programeze astfel de activitati de intretinere sau upgarde in timpul noptii, atunci cand traficul coboara la cote minime.

Suntem astfel intodeauna la dispoziţia Clienţilor noştri, pentru a le rezolva orice problema legata de produsele si serviciile oferite de HostGator Romania.
Suportul tehnic marca HostGator Romania înseamnă o echipă 100% profesionista, dedicată şi asigură:

  • suport tehnic telefonic:  Luni–Vineri  intre orele 9:00 – 17:00;
  • suport tehnic prin email:  24h/24h-7zile/saptamana-365zile/an;
  • suport tehnic prin sistemul de tichete:  24h/24h-7zile/saptamana-365zile/an;
  • monitorizarea permanenta a serviciilor oferite:  24/7/365.

Infrastructura reţelei noastre de servere dedicate şi calitatea serviciilor pe care le oferim ne asigura o deja recunoastere nationala si internationala.

De ce sa alegi hostgator.ro Important:  Pentru corporatii, institutii financiare sau guvernamentale, avem disponibile contracte cu regim special si contracte de confidentialitate a datelor ce pot fi ajustate din punct de vedere juridic in functie de specificul si cerintele fiecarei entitati.

 

Dupa toate motivele aratate mai sus va invitam acum sa vizitati si

Portofoliul Clienti – hostgator.ro

portofoliu clienti hostgator.ro

 

 

De ce sa alegi hostgator.ro Ca si concluzie:

Dragi vizitatori,

NU va lasati influentati de concurenta neloiala de pe Internet, care ofera gazduire gratuita detinatorilor de forumuri si blogurilor pentru a posta articole denigratoare si uneori chiar mincinoase la adresa altor companii ce le sunt concurenti directi.

Acesti indivizi care apeleaza la concurenta neloiala prin postari mincinoase si denigratoare au ajus „atat de departe” incat isi creeaza propriul blog sau forum pentru a ataca concurentii lor directi.

Lasandu-va influentati de acesti indivizi ce fac uz de Concurenta Neloilala, lasati de fapt ca decizia pentru ce veti alege sa fie la ei si nu la dumneavoastra. Nu lasati sarlatanii sa decida pentru dumneavoastra, va sfatuim sa va informati bine, corect si obiectiv, sa verificati firmele pe site-ul  Registrul Comertului  sau  Lista de Firme,  sunati si intrebati clientii nostrii pe care-i puteti gasi in pagina Portofoliu Clienti – hostgator.ro  si  doar dupa aceea luati o decizie corecta pentru Inregistrarea Domeniului web ales, sau pentru un Serviciu de Gazduire web de calitate la un pret rezonabil.

Pentru cei interesati de si mai multe detalii am creat o pagina suplimentara unde puteti vedea cat de ridicole si neadevarate pot fi unele dintre aceste postari pe forumuri. Intra >
_______________________________________________________________________________________________________