Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Domenii Web

Domeniu web

Domeniul web este o adresa unica ce reprezinta o anumita locatie de Internet undeva in reteaua globala WWW.

In limba engleza Domeniul web este cunoscut sub denumirea Internet Domain Name, sau simplu Domain name / Domain. Un domeniu este urmat intodeauna de un punct si apoi de o extensie. Extensia indica de regula tara de origine a domeniului web, ca de exemplu:

– daca este din Romania acesta va fi: .RO (Romania);

– daca este din Germania acesta va fi: .DE  (Deustchland);

– daca este din Japonia acesta va fi: .JP.

Website-ul hostgator.ro pune la dispozitie clientilor si vizitatorilor sai o gama variata de domenii web spre inregistrare, la preturi din cele mai bune:  .RO   .HU   .COM   .NET   .EU  .INFO   .BIZ   .ORG   .CO.UK    .US

Inregistrarea unui domeniu web se poate face pe viata (in acest caz devenind proprietatea celui care-l achizitioneaza) sau in cazul domeniilor internationale, acesta poate fi inchiriat pe perioade incepand de la 1 an pana la 5 sau 10 ani la preturi destul de mici. Procesul de verificare si inregistrare a unui domeniu pe site-ul hostgator.ro este foarte simplu si rapid, practic in maximum 2 minute o puteti face.  Plata se poate efectua online, securizat, utilizand orice card de banca (Visa, MC, etc.) sau direct la banca.

Pentru a verifica disponibilitatea unui Domeniu web in vederea achizitiei urmati acesta legatura :  Verificare Domenii Web

Pentru a va face o idee despre diferenta de preturi dintre hostgator.ro si alte site-uri similare foarte cunoscute am creat pentru dumneavoastra un tabel comparativ:

Inregistrare Domenii Web

 

Comanda acum domeniul tau web pana cand nu e prea tarziu si altcineva iti va „fura” ideea :  Verificare Domenii Web

 

Asistenta prin telefon:  Luni – Vineri, intre orele 9:00 – 17:00

Departament Comercial:  073-427-2277

Suport Tehnic: 073-427-2277

Zilnic:  24 /24/ore – 7zile/saptamana prin email la adresa:   [email protected]