Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Testimoniale / Recenzii – hostgator.ro

Larisa Cristea

Am gasit insfarsit – dupa multe experiente neplacute – hostingul optim, as putea spune. Site-ul meu este permanent online, se misca rapid iar suportul tehnic hostgator.ro m-a ajutat rapid ori de cate ori i-am solicitat.

KonnstantinC

Am mutat blogul meu  VisualEffect  la hostgator.ro din Februarie 2013 si sunt multumit iar pretul este mai mult decat decent.

 

 

 

 

(mai mult…)

S.C. Atmosphere Design Fashion SRL

Am achizitionat in Aprilie 2013 de la hostgator.ro un puternic server dedicat pentru reteaua noastra nationala de magazine. Suntem foarte multumiti, sup[ortul e bun iar raportul calitate/pret este echilibrat.

S.C. Atmosphere Design Fashion SRL

Mihai Ivan Purda

Am renuntat la vechiul web hosting unde plateam 12 euro pe luna. Mi-am luat un domeniu web ( .com ) + gazduire web pe 1 an de zile de la www.hostgator.ro in numai 5-6 minute. Totul m-a costat foarte ieftin, 15,90 euro in total. Am fost sunat si intrebat daca totul este OK, mi s-au dat instructiuni si sfaturi, la telefon si pe mail. Asa DA preturi si servicii de gazduire web!

BIROU EXPERT CONTABIL – STOICHICI GEORGIANA FLORINA

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti. Am cumparat prin hostgator.ro un domeniu web si un pachet de gazduire web pentru site-ul firmei. Totul a decurs rapid si simplu. Am primit dupa aceea o oferta de web-design din partea hostgator.ro la un pret… de nerefuzat. Intr-o saptamana site-ul a fost realizat si vizibil pe Internet, suntem deja indexati in Google si clientii au inceput sa ne caute. Mutumim Hostgator-Romania !
BIROU EXPERT CONTABIL STOICHICI GEORGIANA FLORINA – www.sconta.ro